Chez Firmin, un savoir-faire gastronomique...
Chez Firmin, Cuisine De Partage

Met familie, vrienden of collega’s, wij kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen!

Het concept

Het delen

Degene met de sterren in zijn ogen wilde deze plek bij iedereen in Braine-le-Château weer laten stralen. Degene die bij Bistro Racine zijn Michelinster laat verwerven, zet voor u de grote klassiekers uit de bistronomie op zijn kop. Degene die sterren in zijn handen heeft, heeft deze plek getransformeerd in een warme en schitterende ruimte. En ten slotte was degene met de sterren in zijn hart in staat de sfeer van kameraadschap te creëren die nodig was voor het succes van dit project.

Cédric, Jimmy, Dimitri en Bertrand. 4 vrienden die van lekker eten houden met als enige sleutelwoord: “DELEN”.

Kers op de taart. Pierre, onze chef-kok die zijn tanden heeft gesneden in onder meer Chalet de la Forêt, Chambard en Bistro Racine, zal vele gerechten bereiden die de codes overtreden.

Chez Firmin, une viande de qualité!
Chez Firmin, dressage

De kaart

Authentieke smaken

Welkom bij een unieke culinaire ervaring in het hart van Braine-le-Château, waar gastronomische traditie en vriendelijke geest van delen samenkomen. Bij Firmin vertelt elk gerecht een verhaal van authentieke smaken. Ontdek ons menu, ontworpen om in goed gezelschap van te genieten, en vier de kunst van het delen via creaties van onze chef-kok Pierre. Laat u meeslepen door de magie van lokale ingrediënten, herbeleefde traditionele recepten en een warme sfeer die van elke maaltijd een onvergetelijke ervaring maakt. Welkom bij Firmin.

Onze schema's

  • *Wij zijn ook elke 2e en 4e zaterdag van de maand geopend
    ** Keuken sluit om 14.00 uur voor lunchservice en om 21.30 uur voor avondservice.

Maandag 19:00 > 23:00 uur

Dinsdag 19:00 > 23:00 uur

Woensdag 12:00 > 14:30 uur & 19:00 > 23:00 uur

Donderdag 12:00 > 14:30 uur & 19:00 > 23:00 uur

Vrijdag 12:00 > 14:30 uur & 19:00 > 23:00 uur

Zaterdag Boerderij

Zondag Boerderij